Senioren tekst

Senioren

Bij de seniorenochtend staat gezelligheid voorop.

Lords and Ladies vinden wij prettiger klinken als senioren. De leeftijdscategorie is 50+ voor dames en 55+ voor heren. Clubhandicap 54 is de minimale vereiste en daarmee is deelname zeer laagdrempelig. Wekelijks spelen wij op woensdagochtend onze vooral gezellige wedstrijden op Golfbaan Crimpenerhout. Er is een zomer- en winterprogramma waarbij een goede mix gemaakt wordt van recreatieve en meer competitieve spelvormen.

Alle wedstrijden zijn 9 holes in alle spelvormen. 

Om mee te doen is bijdrage beperkt tot de inleg van een nieuw wit golfballetje of soms een kleine bedrag. De seizoenen worden afgesloten met een gezamenlijke lunch waarbij tevens de winnaars worden gehuldigd.

Na deze speelmorgens kunt u gerust wat blijven hangen met uw flightgenoten in de Brasserie om uw ronde te evalueren, want uiteindelijk kan praten over golf ook heel plezierig zijn.

Inschrijven kan tot de voorafgaande maandagavond 18:00 uur middels E-golf4U. Speel eens mee. Dit is een mooie gelegenheid om het gezellige clubleven van onze golfvereniging te leren kennen.

Commissiesamenstelling:

Voorzitter Paul de Groot 06-533 200 11
Commissieleden Margreet Eggermont 06-307 093 66
  Kees van Zomeren 0180-663 083
  vacature  

U kunt de seniorencommissie per email benaderen via: senioren@gvcrimpenerhout.nl

Vereniging Golfpark Crimpenerhout logo
Vereniging Golfpark Crimpenerhout

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2021 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl