Golfles aan Groep 8 van Prinses Ireneschool uit Krimpen aan de Lek

29 januari 2021

Woensdagmiddag 27 januari hebben Patrick en Bram groep 8 van de Prinses Ireneschool uit Krimpen aan de Lek op de drivingrange ontvangen. De leraar van groep 8 had alle 27 leerlingen gevraagd of ze na schooltijd zin hadden om een uurtje te golfen. Van de 27 leerlingen hebben er 20 leerlingen zich opgegeven en zijn ook allemaal gekomen. Dat is een mooie opkomst voor een uurtje golfen in hun vrij "gamešŸ˜Š" tijd!


Patrick en ik hebben de beginselen van het golfen uitgelegd met daarbij natuurlijk wat lollige spelvarianten. Ook hadden we wat prijsjes geregeld in de hoop dat de toppertjes extra enthousiast te maken voor het leuke spel dat we spelen.


We willen namens de kinderen en de school, de baan en vereniging hartelijk bedanken voor het meedenken en beschikbaar stellen van de middelen, het werd oprecht op prijs gesteld. De kinderen waren super enthousiast, we hebben geen wanklank gehoord, behalve de dag nadien, ik begreep dat sommige een blaar en wat spierpijn hadden van deze "passieve" sport šŸ’Ŗ.

Patrick en ik vonden het ook erg leuk en voor zeker herhaling vatbaar!!

Groeten,

Patrick en Bram

 

  

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2021 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl