Jeugd, Kind-Ouder Wedstrijd

8 november 2017

                         

Kind - Ouder Wedstrijd

Zondag 29 oktober 2017

 

Ondanks het mindere aantal inschrijvingen op deze greensomewedstrijd,  dan die in het voorjaar, werd het een heel gezellige middag.

Tussen 09.00 en 11.00 uur was een aantal van de jeugdspelers nog naar de golfles geweest en rond 13.30 stonden ze alweer klaar om aan de wedstrijd te beginnen.

Vanaf  14.00 uur ging de jeugd, geflankeerd door hun ouders, grootouders of andere familieleden, van start.

De kids mochten met al hun stokken spelen, hun “maatje” slechts met 3 ijzers en een putter.

Verschil moet er zijn. Alhoewel…er was nog een extra handicap… de wind. De eerste bal vloog met een mooie grote boog over het net en eindigde ergens op de drivingrange. Oeps, dit was niet helemaal de bedoeling. Maar ach, er was nog een tweede kans voor zijn teammaatje en die werd een stuk beter benut. Toch wel handig als de een net iets beter slaat dan de ander, de foutjes worden altijd wel in meer of mindere mate gecorrigeerd.

Hoewel het een funwedstrijd is gaan alle teams toch bloedserieus de baan in. Twee uur later komen ze weer binnen met glimmende oogjes en blozende wangen.  Daar doe je het voor. Samen plezier hebben met golfen, na afloop wat drinken en gespannen wachten op de uitslag, die niet lang op zich liet wachten.

Alle jeugdspelers kregen eerst een medaille voor hun inzet daarna kwamen de bekers aan de beurt.

De 1e prijs was voor team Rens Lammens en Leen Eerland, de 2e prijs voor Anniek en André Stolk en de 3e prijs voor Thijs en Tim Baltissen. Gefeliciteerd allemaal!

Rens hield, als winnaar, nog een korte toespraak met dank aan de wedstrijdleiding. Applaus, zo hoort het Rens.

Na afloop hebben we, samen met overige familieleden,  aan een lange tafel genoten van een door Piet Pang (voor een leuke prijs) samengestelde maaltijd, frites met kipsaté en een salade.

 

Het was wederom een geslaagde middag.

 

Mimy

 

 

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl