Jeugdwedstrijd 01-05-2022

1 mei 2022

Jeugdwedstrijd 01-05-2022

Op zondag 01 mei speelden we een een stableford qualifying jeugdwedstrijd.

De dag beloofde veel goed, we hadden heerlijk weer en een aardige opkomst. Aan de gezichten was weinig spanning, maar wel veel enthousiastme te af te lezen. Ruben en Jasmijn mochten het spits afbijten en zoals we inmiddels van hem gewend zijn, ging Ruben spectaculair -en met het nodige risico- van start en leek hij zijn bal in één keer in de bunker te slaan. 

Vervolgens ging de flight met Suzanne, Floris en Kyan weg en deze bleek achteraf behoorlijk op elkaar afgestemd te zijn. 

Bij de laatste flight hadden Bram en Ronald de eer om voor caddy te spelen van het dynamische duo ParPierre en LieveLientje. Toen de laatste flight op hole 1 net onderweg was, kregen we te horen dat er wat oponthoud voor de eerste flight was ontstaan, waarop Bram polshoogte is gaan nemen. Dat werd door LieveLientje plotseling opgemerkt met de woorden: "Hey, waar is mijn butler nu?".

Nadat het oponthoud was opgelost, konden we lekker doorlopen en maakten we er gezamelijk een mooi rondje van. 

Het was uiteindelijk Jasmijn die zich niet van de wijs had laten brengen en met de meeste stableford punten en dus de eerste prijs naar huis mocht gaan. De tweede flight was zo eensgezind om allemaal even veel punten te scoren, ondanks dat 'iemand' nog een laatste afleidingsmanoeuvre op hole 9 had ingezet om Kyan van zijn stuk te brengen. De gehele flight kwam zo op een gedeelde twee plaats binnen. Kort daarachter waren het respectievelijk LieveLientje, Ruben & ParPierre die met opgeheven hoofd een applaus in ontvangst mochten nemen.

Ook na wedstrijd bleef de sfeer er ouderwets in zitten met alle ouders/volwassenen erbij een drankje en een lekkere borrelhap uit de airfryer, met hart en ziel verzorgd door Eva en Migael.

 

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl