Jeugdwedstrijd 15-05-2022

15 mei 2022

Bijna windstil, een goede dosis zonnestralen en een temperatuur die goed is voor de korte broek.

Vooraf al een prima recept voor een fijne dag op de golfbaan!

Het duo Vera en Suzanne was gelukkig weer met elkaar verenigd en mocht deze wedstrijd beginnen. Nadat onze ganzenhoeder de hole had vrijgemaakt, ging het duo er als een haas vandoor en verdwenen ze snel aan de horizon. Nu zou het verschil in snelheid eventueel misschien en waarschijnlijk wel een klein beetje ook te maken kunnen hebben met de daaropvolgende flight...Misschien hoor. De drie musketiers Floris, Kyan en Stef hadden het zo gezellig met elkaar dat ze voldoende tijd namen om van het goede weer te genieten. Ze genoten er zo van dat het daaropvolgende duo Lina en Beau met enige regelmaat zittend op het gras van de teebox met elkaar zaten te keuvelen over van alles en nogwat. Alleen het picknickkleedje ontbrak nog om het beeld compleet te maken. Ze liepen lekker met zijn tweetjes, zodat ze niet de last hadden van twee oude mannelijke suffe begeleiders waarvan ze zich afvragen wat ze eraan hebben, buiten het dragen van de tas om natuurlijk. Beiden in een roze shirtje en een zwarte cap, alsof ze het hadden afgesproken.

Als laatste flight hadden we de helden ParPierre en Master Mischa onder de bezielende begeleiding van de moeder van Mischa en duizendpoot Lizette. Net als zijn vader het meestal doet begon onze jongste telg met weinig voorbereidingstijd, dus het was even inkomen bij de afslag op de eerste tee, maar als snel daarna verscheen alweer die goede ondeugende lach op zijn gezicht en was het geheel onderweg. 

Toen duidelijk was dat er voor ons weinig anders op zat, hebben we een buggy gepakt en zijn we de baan doorgereden om te kijken of we ergens over konden zeuren. Gelukkig was het tempo van de tweede flight dusdanig dat onze ganzenhoeder andermaal zijn kunsten kon vertonen en de jongens even flink opjaagde. Hij heeft zijn roeping gevonden.

In de tussentijd was de inmiddels legendarische hap-snap-tel-aan-je-oor-buggy al actief in de baan om ijsjes uit te delen aan de liefhebbers. En die waren maar wat blij met de verkoeling van dat lekkers. 

Iedereen werd door het toegestroomde publiek groots ontvangen op hole 9, ons aller Mimy heeft daar ook nog mooie foto's van gemaakt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar die bunkerslag van Pierre en meer van dat moois.

De uitslag van deze fijne zondagmiddag werd weer onder het genot van een lekkere snack op het terras bij de kantine openbaar gemaakt.

De winnaar was deze keer de van vakantie teruggekeerde Vera! Ze was blijkbaar goed uitgerust. Van harte!

De tweede plaats was voor Suzanne, wat een goede flight!

En op de derde plaats Floris, die voor de zoveelste keer een podium pakt, goed bezig man!

Dank aan iedereen weer en hopenlijk tot de volgende keer!

 

Groet, de Jeugdcommissie

 

 

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl