Inschrijving Matchplaycompetitie 2021 geopend

10 maart 2021

Beste golfers,

 

Vanaf nu kan er weer ingeschreven worden voor de matchplaycompetitie 2021 tot en met 20 maart 2021. Dit zodat zondag de 21e de indeling gemaakt kan worden.

 

Vanwege de druk op de starttijden hebben wij op verzoek van de baan een klein aantal wijzigingen aangebracht ten opzichte van vorige jaren.

 

Zoals gebruikelijk beginnen wij met de voorrondes over 9 holes, in poules van 4 of 5 spelers, voor elke gewonnen match krijg je een punt en bij een gehalveerde match een halve punt.

De eerste en tweede plaats per poule gaan door naar de finalerondes, mochten beide spelers een gelijk aantal punten behaald hebben, dan is het resultaat van hun onderlinge match bepalend, mocht die match ook in gelijkspel zijn geëindigd dan gaat 

de speler met de laagste hcp (peildatum 21.3.2021) door naar de finalerondes.

 

Op verzoek van de baan a.u.b. spelen van maandag t/m vrijdag, omdat het maar 9 holes zijn moet het voor de overdag werkenden mogelijk zijn om ’s avonds te spelen.

Als het echt niet lukt om door de week te spelen, neem dan contact op met de balie of er b.v. op zaterdagmiddag ruimte is.

Vriendelijk verzoek om de poulefase zo snel mogelijk af te ronden, liefst voor eind april om te voorkomen dat er in hoogseizoen nog matches van de voorrondes gespeeld moeten worden.

 

De achtste en kwartfinales gaan over 9 holes, halve en eindfinales over 18 holes.

Bij gelijkspel in een finalematch worden extra holes gespeeld, sudden death, de eerste speler die een hole wint gaat door naar de volgende ronde.

Voor die extra holes moet een nieuwe starttijd geboekt worden.

Finalematches a.u.b. ook zoveel mogelijk door de week spelen, voor overdag werkenden is zaterdagmiddag eventueel ook mogelijk voor de 18 holes matches.

 

Alle matches worden gespeeld zonder handicapverrekening.

 

Vanwege coronaregels, graag altijd de ronde afmaken ook al is de match al op een eerdere hole beslist.

 

Willen jullie a.u.b. bij het boeken van de starttijd doorgeven dat het om een machplayronde gaat.

Resultaat na afloop graag zo snel mogelijk doorgeven, liefst per mail aan wene@gvcrimpenerhout.nl of per whatsapp naar een van de commissieleden, maar ook de scorekaart a.u.b. in de bus in de hal deponeren ter controle.

 

Inschrijven kan via Proware t/m 20 maart (als wedstrijddatum staat 22 maart), op 21 maart krijgen jullie de poule indeling en er kan vanaf 22 maart gespeeld worden.

 

Wij wensen alle deelnemers veel plezier  en mocht er iets niet duidelijk zijn dan horen wij dat graag.

 

met sportieve groet

W&E Commissie

Verening Golfpark Crimpenerhout

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl