uitslag workers 10 mei

11 mei 2021

Beste Workers,

Hierbij de uitslag van de 2e wedstrijd van de Workers. Het blijft toch nog even wennen allemaal op de maandag 2021. Wederom niet de gebruikelijke ijsbeer op hole 1 een half uur voor aanvang wedstrijd, tenminste niet de oude vertrouwde Peter S. Maar ik weet niet of hij het heeft overgedragen, maar ik zag wel een nieuwe drentelen Rene v E is de nieuwe ijsbeer in spee. Ben benieuwd hoe het eruit ziet samen met Peter S.

GIF-animatie

Wel heb ik een aantal keer FORE gehoord, maar ook weer niet zoals we gewend zijn van Peter vd B. Dit was veel erger het waren ordinaire aanslagen op de wedstrijdcommissie, om waarschijnlijk de uitslagen te manipuleren Ronald S was de dader. De wedstrijdleiding heeft overwogen om punten in mindering te brengen bij deze veelpleger om zo te laten zien dat ze niet zijn te beïnvloeden. (in de meeste gevallenšŸ˜Š)

Gelukkig werden er ook weer oude tradities in ere hersteld, Henk B kwam weer luidkeels de driving range op lopen, dat voelde als een warm bad. Ook een bekende traditie is voor sommige deelnemers + 15 graden een korte broek en ja hoor daar was hij Patrick v D had de stoute schoenen aangetrokken en kwam in korte broek. Wel vreemd om te zien dat hij notabene op een golfbaan (hole 5) met die stoute schoenen aan het rennen was, echt heel raar.

Dan de uitslagen met als eerste de birdies op hole 2 maakte Peter vd B er 1. Maar we hebben ook een uitslover en uitbener, Ruud d K maakte er gewoon 2, 1 op 2 en 1 op 7, heel knap en staat daarmee direct bovenaan het klassement.

Dan de scores van afgelopen maandag en dus ook het bekendmaken van de "elite" flight:

Nummer 1 met 19 punten kan ook niet anders dan de birdie koning Ruud zijn. Nummer 2 komt zo even binnenvallen out of the bleu Henk met heel netjes 18 punten. En de nummer 3 wederom in de "elite" flight Rene met 17 punten.

Hopelijk kunnen we volgende week weer een drankje doen op het terras. Het begeerde label voor de 1e prijs laat waarschijnlijk nog even op zich wachten ipv een brandje in de graveermachine van de leverancier. Maar er wordt hard aan gewerkt om deze weer operationeel te krijgen.

Vergeet niet in te schrijven, tot volgende week!

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2022 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl