uitslag workers 2020

14 september 2020

Beste Workers,

Het zit er weer op voor 2020, ondanks Corona hebben we gelukkig maar 1 wedstrijd te hoeven missen. Gelukkig maar want ik kijk er altijd weer naar uit om op maandagavond de baan in te gaan, ik maak me nu al zorgen wat ik nu op maandagavond moet gaan doen. De laatste wedstrijd stond natuurlijk in het teken van de ongemeen spannende klassementen waar nog van alles kon gebeuren. 

Als 1e de wedstrijd van gisteren, er was een patent op 17 punten 5 deelnemers hadden het geluk deze score te maken, wie het best speelt op de laatste holes komt het hoogst op de ranglijst en daarom is 3e geworden de man met het kleine sigaartje, altijd vrolijk en nooit tevreden over zijn spel Dirk Jan had de eer om de 3e plaats op te strijken. De nummer 2 wordt wel heel vaak genoemd in 2020, heeft echt een top jaar en doet op alle fronten goed mee Jeroen Blankers op de 2e plaats. En dan de man die we ook wel een vogelaar kunnen noemen is gek op die kleine beestjes, maar hij krijgt ze maar lastig gevangen. Wel krijgt hij het voor elkaar de dagwinnaar te worden van de laatste wedstrijd Migael Benschop wordt 1e!!!!

Dan de Birdies er waren er maar liefst 7 op de laatste avond met name hole 7 leende er blijkbaar goed voor want daar werden er 5 gemaakt door: Jeroen, Marchel, Ineke, Patrick en Bram, op hole 3 maakte Armand er 1. Maar als er nou 1 deelnemer geen birdie moest maken was dat Richard, maar helaas hij maakte er 1 op hole 4 en is daarmee ook de (terechte) winnaar van het birdie klassement. Hij heeft het hele jaar aan kop gestaan dus moet ik schoorvoetend toegeven dat hij het heeft verdiend.

Het algemeen klassement was echt ongekend spannend, bij binnenkomst bleek dat er 3 spelers op 134 punten stonden dus konden we niets anders dan een play off op hole 9. Jeroen, Peter en Bram konden de tas weer uit de auto trekken op de eindstand te beslechten. Op de teebox aangekomen mocht Bram het als eerste laten zien een onverwachte windvlaag van links šŸ˜‰ deed de bal rechts in de rough laten belanden. De bal van Peter kwam in de bunker en Jeroen zat net teveel op links. Na een hoop getob lagen we allemaal na 3 slagen op de green. Bram kon zijn put niet maken, Peter piekte hem er netjes in en Jeroen kon hem ook net niet maken dus Peter wint op zijn trouwdag de workers van 2020!!!

Het was een mooi seizoen 2020, ik kijk nu al uit naar 2021 en hoop uiteraard op jullie deelname.

Groeten,

Bram

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2023 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl