Uitslag Workers 31 mei

1 juni 2021

Goedemorgen Workers,
 
Na regen komt zonneschijn, dus mochten we de baan verkennen op een mooie zomeravond ipv een regenachtige koude winderige maandagavond. De vorige keren melde ik het al, er zijn dit jaar veel dingen anders zijn tov ander jaren, maar vorige week spande de kroon de baan dicht op een Workers avond is echt wel uitzonderlijk en hoop ik niet meer mee te maken want ik was helemaal van slag en begon jullie al te missen. Maar gelukkig keerde het tij, en konden allemaal zwaar verbrand van het weekend en nu wel goed ingesmeerd weer aan de bak.
 
Terwijl Peter S al stond te ijsberen op hole 1, kwam Adrie de J verontwaardigd de puttinggreen op, om mede te delen dat zijn kaart en notabene die van Leen niet op de statafel lagen. Dat kan natuurlijk niet, ik plak die stickers met extreem veel zorg, recht, zonder luchtbelletjes en vouwtjes en dan zijn ze ineens weg. Op hoge poten ben ik naar binnen gelopen om het nog een keer te checken, maar ze waren weg. Toen begon het te dagen 2 greenfee spelers hadden ze pardoes meegenomen. Later in de baan heb ik ze nog gevraagd wie voor Leen speelde en wie voor Arie, ze keken verbaast, maar Leen stond voor begreep ik.
 
In de baan heb ik niet veel kunnen waarnemen, de flight voor ons was op de brommer en de flight achter ons hadden wind tegen denk ik. Er was een enorm gat ontstaan en dat was precies het verschil tussen terras open en dicht. Je kan wel zeggen dat deze flight geniet van het spelletje en dat ze dat de flights achter hun ook gunde, maar of die dat zo beleefde weet ik niet zeker.  
 
Omdat het terras nog niet open was, hadden Lizette en ikzelf ons als een soort schietschijf op een bankje gepositioneerd op hole 9, er was maar 1 gerichte aanslag maar die miste lengte. Gestaag kwamen de flights binnen en werden de uitslagen duidelijk, in een aantal gevallen was zonder het zien van de scorekaart de uitslag al te raden. Zeker voor degene die wat lager in de score zaten heeft onderstaande instantie zich aangemeld met een korte introductie om zo het moraal weer wat op te kunnen krikken, mocht er iemand gebruik van maken wordt de feedback op prijs gesteld zodat dit door andere in slechte dagen ook kan worden gebruikt: 
 
Westmarc psychotherapie & coaching
Tiendweg West 2A, 2941 EP Lekkerkerk
Ik ben vrijdenkend, niet be- of veroordelend en bevind mij graag in verschillende culturen. Door mijn jarenlange ervaring als psychotherapeut is niets mij vreemd. Cliënten omschrijven mij als een energieke, warme persoonlijkheid bij wie zij zich snel vertrouwd en veilig voelen. In mijn aanpak ben ik confronterend maar maak ik ook wel eens een grap. Ik ben direct en concreet."
 
Dan de uitslagen, er zijn 2 birdies gemaakt, de 1e kwam van Hanneke op hole 2 heel mooi, de 2e was van Peter v/d B op hole 6 ook een hele mooie met de pinpositie van gisteren. Ruud de K en Peter v/d B gaan aan de leiding met een totaal van 2 birdies.
 
De winnaars van gisteren tevens ook de elite flight van volgende week. De nummer 3 is geworden Ronald S met een mooie ronde van 18 punten, nummer 2 is Peter S alias de ijsbeer met 19 punten en de winnaar van gisteren (dat gaan we nog heel heel heeeel lang horen) Migael B met 20 punten (gelukkig geen birdie)
 
Vergeet niet in te schrijven voor volgende week, het belooft weer een mooie avond te worden.
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2022 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl