Uitslagen 2 & 9 mei

10 mei 2022

Beste Workers,
 
Toch bezweken na een enorme druk, bedreigingen en lobbyisten van en door enkelen deelnemers van de Workers, hierbij een verslag van de wedstrijden van de afgelopen 2 maandagavonden. Het enthousiasme wordt duidelijk door het hoge aantal inschrijvingen in vergelijking tot vorig jaar. We mogen een aantal nieuwe deelnemers welkom heten dit nieuwe seizoen. 3 aanstormende talenten (Jasmijn, Ruben en Rens) vanuit de jeugd willen en kunnen zich meten met de “oude” garde van de Workers. Joke is na afloop van de 1e wedstrijd al welkom geheten door Henk, op zijn authentieke en VI waardige inslag. Ook Chris heeft de stap naar het wedstrijd golfen gezet en presenteert zich als kandidaat voor een hoge ranking in het algemeen klassement. De laatste nieuweling of moet ik zeggen nieuwelingen, Edward was of de 1e keer incognito of de 2ekeer, dat mij niet geheel duidelijk. Ik weet wel dat ik de 2e keer iets anders aan hem zag, maar wat is mij nog steeds een raadsel. 

De seizoen opening was zoals gebruikelijk met mooi weer en Peter v/d BMW die op hole 1 zijn bal ergens rechts richting 8 had verstopt. We gingen ook weer zoals gebruikelijk net te vroeg van start. Bijna iedereen stond als opwarming weer fanatiek ballen weg te peren op de driving range, Henk doet daar vooral verbaal zijn opwarmingšŸ˜Š. En natuurlijk als vanouds lopen er deelnemers te zeiken over de bunkers en de greens. Heerlijk om weer lekker van start te gaan op de maandag avond, ik heb er iig naar uit gekeken.  

Er zijn zoals elk jaar ook weer dingen anders, Carlo heeft de kuierlatten genomen en geniet van een leven zonder klagende golfers. We hebben nu te maken met NL golft, een enthousiaste groep gasten die de beste intenties hebben met de baan (behalve hole 9šŸ˜Š). Ook hole 19 is veranderd, we kunnen gebruik maken van de “kantine” voor ons natje en droogje. Maar de allergrootste wijziging is toch wel onze ijsbeer die wekelijks al om 17:00 uur heen en weer liep op hole 1 Peter S. is overgestapt naar een ander baan, tsja het is een teleurstelling. Als iemand hem nog kan overhalen om te komen ijsberen verdient hij of zij eeuwige roem. 

Dan de uitslagen van 02-05, om te beginnen met de birdies, Henk maakte er 1 op hole 4. Ik begreep van een flightgenoot dat zijn putter was zo heet was dat zijn tas ervan in de fik vloog (of had het een andere oorzaak??). Dan hadden we ook weer de uitslover die ook vorig jaar de winnaar van het birdie klassement was, die maakt er gewoon 2 op hole 4 en 6 zijn naam Jeroen B.  

Er waren er 3 met 18 punten, dus daarmee een gedeelde 2e plaats voor Migael (dat gaat Sparta niet eens lukken in de humpie dumpie keuken competitie) dus heel knap Mig. Het talent Jasmijn had er ook 18, heel knap voor de 1e keer. Henk is altijd goed in het begin dus ook nu met 18 punten. De winnaar was een nieuweling, wat eigenlijk niet de bedoeling is, maar we zien het door de vingers, Chris Pluym met 19 punten. 

De scores van wedstrijd op 09-05 waren over het algemeen er hoog, voor sommige ook weer niet (ik noem geen namen hoor Ronald, Erik en Mig šŸ˜Š). Er werd een birdie gemaakt door Marchel op hole 7 heel knap, net na een vakantie. Dan een bijzondere birdie van Jasmijn op hole 8, na een super drive (200mtr), een mooie tussenslag voor het water en een fantastische approche (naast de pin) en vervolgens een putje (zonder druk) erin.  

De uitslag van de wedstrijd gaf zoals gezegd hoge scores, met 19 punten deed je gewoon niet mee, je telde mee met 21 punten, en ja hoor daar is ze weer Jasmijn werd 3e, nummer 2 dacht dat hij het in de tas had maar helaas met 22 punten haalde je het niet, maar uiteraard een superknappe score Marchel. Dan de nummer 1, ik weet niet wat hij had gegeten, maar dat was vast op doktersrecept. Die gozert liep gewoon 7 parren en 2 bogeys, dus 2 boven de baan is echt een megascore, de held van de dag was Jeroen B en werd dus 1e!!! 

Dit was het voor nu, ik zal proberen om af en toe een verslagje te schrijven. Dit hebben jullie te danken aan Arie die de druk naar mij aardig heeft opgevoerd šŸ˜‰.  

Groeten
Bram

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2023 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl