Uitslagen Workers 12-07-2021

21 juli 2021

Beste Workers,
 
De tijd vliegt er zit alweer een week op en we mochten weer. Wederom een nieuwe deelnemer in ons midden, Hans vond het tijd om zicht te meten met de werkende leden van golfvereniging Crimpenerhout. Hij had voor de 1e keer een mooie ronde van 16 punten, dus geen last van koudwatervrees. De andere flightgenoot waar ik mee mocht aantreden had gladde handen want ik zag een aantal keer zijn club airborne gaan. (had misschien ook met de vorm van de dag te maken, ik noem geen namen hoor ErikšŸ˜…)
 
Het was wel wat onrustig in de baan op deze Hollandse zomeravond, donkere dreigende wolken, veel lessende golfers op de drivingrange en luidruchtige fauna in de baan. Maar op hole 9 kwam ik erachter dat het geen bronstige fazant was die wilde knokken voor een vrouwtje, maar dat Jeroen B dat onmiskenbare geluid maakte. Blijkbaar jaste hij er een aantal keer een put van +10 meter in en genereerd dat blijkbaar een oerkreet wat door merg en been gaat. 
 
Bij binnenkomst mochten we gezellig plaatsnemen onder de tent, om gezellig de ronde te evalueren. Alleen had ik het genoegen naast een deelnemer te zitten die alleen op maandag zijn dag niet heeft, ook hem heb ik het adres van de psycholoog gegeven die Richard enorm heeft geholpen. (volgens mij moet je hem wel blijven bezoeken voor een optimaal resultaat) Verder hadden de meeste een hele goede ronde gelopen, dus de race naar de eindoverwinning is begonnen. Verder komt er een extra dimensie op de maandagavond, niet alleen kwaliteit van het spel wordt in de gaten gehouden, maar nu ook de snelheid. Vanuit de ideeënbus is de suggestie geopperd om een strakke tijdslimiet in te stellen, elke flight moet zich binnen 10 minuten met getekende kaart na binnenkomst van vorige flight melden bij de wedstrijdleiding. Is dit niet binnen deze termijn volgen er op dat moment te bepalen maatregelen. Gisteren hebben 2 flights het niet gehaald en hebben dat te horen gekregen ookšŸ˜Š.
 
De uitslagen, beginnend met de birdies. Op hole 7 stond de vlag makkelijk dus een birdie was makkelijk te maken, voor de meeste niet echt een uitdaging, maar Mig was heel blij met zijn birdie op 7. Waar de vlag wel heel moeilijk stond was hole 6, een echte uitdaging dus heel knap om daar een birdie te maken, dat waren Marianne, Jeroen en ikzelf.
 
De daguitslag was voor de nummer 3 zeer nipt, er waren er maar liefst 5 met 18 punten, maar Arie had het beste slot van zijn ronde (zo berekend het systeem het nu eenmaal) en werd dus 3e. Ook de nummers 1 en 2 kwamen op hetzelfde puntenaantal met een ongekend aantal van 21 punten. Hier ben ik eenmalig wel afgeweken van het systeem, die Jeroen als winnaar aangaf. Omdat nu eenmaal dames voor gaan en geen vreemde geluiden maken, maar vooral nog aanwezig was, is Lizette de dag winnaar geworden. Sorry Jeroen je hebt je netjes verontschuldigd voor je afwezigheid, maar gezien jou vorm pak je vast nog wel een keer de dagprijs.
 
Het algemeen klassement wordt ook steeds spannender, er komen er steeds meer bovendrijven, Rene staat weer aan kop samen met Ronald. De race is nog niet gelopen.
 
Tot volgende week!!
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2022 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl