Uitslagen Workers 19-07-2021

21 juli 2021

Goedemorgen Workers,
 
Voor alweer de 9e keer mochten we het weer proberen, iedereen ging vol goede moed de baan weer in. Gelukkig mochten we Henk weer verwelkomen in zijn felgroene polo en een nieuwe driver. Deze driver stond zo ingesteld dat zelfs de mollen zicht de kolere schrokken verder moesten onderduiken. Gelukkig werd dit opgemerkt door Patrick en kon dmv een schroevendraaier het eea worden hersteld. Ronald had zijn 2e prik gehad en zoals een echte man betaamd lag hij ontregeld in zijn mandje en was niet in de gelegenheid om met zijn stokken te zwaaien.
 
De 10 minuten regel is hard aangekomen, iedereen heeft het erover en probeert zich eraan te houden. Soms wordt hij verkeerd geïnterpreteerd en staan er al spelers 10 minuten te warmdraaien op de teebox en ik begreep dat ze het ook gaan invoeren bij de dames op dinsdagochtendšŸ˜‰. De laatste flight was ook met recht de laatste, maar een opgetrokken wenkbrauw van de wedstrijdleiding was voldoende als reprimande. 
 
Dan de uitslagen, om te beginnen met de birdies of beter birdie, er was er maar 1 op hole 1 door Rene van E, lekker om zo te starten dat geeft een goede motivatie voor de verdere ronde (en dat bleek).
 
De daguitslag is dit keer echt ongekend onder de 20 punten tel je gewoon niet mee. 3e met een mooie ronde (ik zou die clubs lekker houdenšŸ˜‰) met 21 punten John Peters. Ik had het genoegen om met de nummer 2 te mogen lopen, ik was onder de indruk van het stabiele en formidabele ijzer spel, met 23 punten Hanneke Eerland. 
Ja en dan de nummer 1, ik niet anders zeggen dat er met deze score iets niet klopt met je handicap ze hebben hier wel een benaming voor nl:
 
 
Maar desalniettemin een hele hele hele mooi score met 37 slagen en 25 punten is 1e geworden Rene van Eijmeren. Dit is dan ook de "elite" flight van volgende week.
 
Dan als laatste het algemeen klassement, het zal niemand verbazen dat Rene een enorme sprong heeft gemaakt en nu fier aan kop staat met een verschil van 8 punten. De koers is nog niet gelopen maar we mogen aan de bak, om Rene een beetje in te dammen.
 
Oh ja ik vergeet nog 3 birdies, wat stom, hoe kan je die nu over het hoofd zien. Marchel op hole 1, Henk met zijn nieuwe driver op hole 5 (jullie weten hoe ik hierover denk) en Ruud op de valreep op hole 9. Heel knap gedaan.
 
De komende 3 weken ben ik er niet, Lizette is zo aardig om het van mij over te nemen, wees een beetje lief voor haar dan kan ik met een gerust hart weg, veel plezier de komende weken en voor degene die op vakantie gaan een prettige vakantie.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2023 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl