Uitslagen Workers 28-06-2021

10 juli 2021

Beste Workers,
 
na de afgelasting van vorige week mochten we het deze week weer proberen, op een klamme warme zomeravond. Vanwege de hevige regen was het niet mogelijk om even te kunnen putten toch gingen we met opgeheven hoofd  we van start op hole 1. Ik had zelf het genoegen om mee te mogen ijsberen met Peter S. Wederom mochten we 2 nieuwe deelnemers verwelkomen op de maandagavond. Ger had zich ingeschreven om zich te meten met de maandagavond groep, hij ging als een speer van start, ik had hem de overwinning al toegedicht. Later in de ronde trok hij zich op aan Peter S, dus viel de score wat terugšŸ˜…. Ook Bert v. B. had zich voor het eerst ingeschreven, ik vermoed na een inspiratie sessie van zijn vrouw, die hem vervolgens net aftroefde in de uitslag. (ik denk dat daar thuis nog wel even over gesproken isšŸ˜‚).
 
Het is goed om te zien dat de opkomst hoog is, er zijn steeds meer aanmeldingen dat vergroot de gezelligheid en de diversiteit in de flight indeling. Mocht je in je kennissenkring mensen weten die het leuk vinden om te golfen, maar de drempel voor een wedstrijd iets te hoog vinden, geef ze het laatste zetje. (hoe meer zielen hoe meer vreugd). We hebben wekelijks ongeveer 5 startplaatsen over, dus er mogen wel wat deelnemers bij. (mag ook als ze geen lid zijn of niet altijd werken).
 
De uitslagen, laat ik maar gelijk beginnen met de birdies, dan hebben we dat gehad. Op hole 5 Jeroen B voor alweer zijn 3e birdie dit jaar. Op hole 7 hadden Peter vd B en Bram v O een birdie. Tjsa dan hebben we een deelnemer die altijd bijna een birdie heeft, en dan nu notabene zijn 1e "birdie" op hole 5 (wintergreen). Wat moet je ermee, ik heb besloten om hiervoor een speciaal vogeltje voor te bestellen en ben voor deze koekebakker uitgekomen op een uilskuiken verkleed als bakker. 
 
Dan de uitslag van gisterenavond, wederom hoge scores in de top, er zijn er een aantal die hun swing goed te pakken hebben en steeds weer terugkomen bovenin het klassement. Op nummer 3 is geëindigd net voor haar man, Marianne van B. met 18 punten, de nummer 2 is Ronald geworden, ik weet niet welke handicap verrekening hij hanteert maar zakken doet hij volgens mij niet. En dan de nummer 1 heel knap zeker na een lichte afzwaaier van een meter of 50 op hole 9 toch nog 20 punten, Peter v/d B.
 
We hebben nu 6 wedstrijden gehad, er komt een beetje lijn in het algemeen klassement en het stuivertje wisselen is begonnen. Rene v E. is verstoten van de 1e plaats door Marchel P, die heel stabiel hoog in de punten loopt. Maar Parijs is nog ver en de bal is rond dus er kan nog van alles gebeuren.
 
 
Tot volgende week!!
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2023 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl