Uitslagen Workers 7 juni

14 juni 2021

Beste Workers,
 
Hierbij de uitslagen na alweer de 4e wedstrijd van dit jaar. Het was een heerlijke mooie zonnige avond in juni, maar wat schetst mijn verbazing er liep iemand met een paraplu op in de baan. Later bedacht ik mij dat keukens redelijk goed tegen vocht kunnen, maar blijkbaar niet tegen zonlicht. 
 
Gisteren mochten de dames aftrappen, ze hielden de traditie in ere en starten te vroeg (goed bezigšŸ‘Œ). Ze hadden het tempo er goed in zitten, want wij zijn ze na hole 2 uit het zicht verloren. Gisteren deed er een nieuwe deelnemer mee Thomas en nee, die is niet lui of heeft geen zin om te lopen maar hij zit in een buggy omdat hij in een revalidatie traject zit. Hij komt op maandag meedoen op zijn handicap in een rap tempo naar beneden te brengen, maar daar kom ik zo op terug. 
 
Het gesprek van de avond was het drankje na het golfen. Vanuit het bestuur en de baan wordt er aan een oplossing gewerkt om na het rondje even wat te drinken en uiteraard een prijsuitreiking te doen. Ik hoop deze week meer duidelijkheid te krijgen zodat we volgende week weer gezamenlijk van de schunnige opmerkingen van Henk kunnen genieten en natuurlijk het herhaaldelijke geroep van Migael hoe goed hij heeft gespeeld. 
 
Dan de uitslagen, beginnend met de birdies, op hole 2 was ikzelf, op hole 6 Patrick v D heel knap de vlag stond niet makkelijk met wind tegen en op hole 7 de Keuken die niet tegen zonlicht kan, Erik K.
 
Dan de dag uitslag op nummer 3 met 19 punten Ronald S. die blijkbaar graag als laatste start gezien zijn herhaaldelijke deelname aan de "elite" flight. 
Nummer 2 Marchel P. met 20 punten, ik heb begrepen dat hij inmiddels een paar weken een nieuwe set ter beschikking heeft en gisteren pas de folie van zijn clubs heeft gehaald. 
En dan de nummer 1 gelijk als binnenkomer met 21 punten Thomas H, heel goed gespeeld, het is nog net te vroeg om hem al gelijk duikboot te noemen, dat bekijken we volgende weekšŸ˜Š.
 
Als laatste het algemeen klassement daar is nog niet veel over te zeggen Rene v E. staat aan de leiding. Maar er kan nog veel veranderen de komende wedstrijden.
 
Vergeet niet in te schrijven voor volgende week.
 
Groeten, Bram
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2022 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl