Verslag 20 juli

21 juli 2020

Beste Workers,

Met lood in mijn schoenen zal ik voor deze week weer de uitslagen bekend moeten maken. Het valt me zwaar om mede te delen dat de winnaar van afgelopen maandag bekend is, hij altijd bescheiden en hoeft wat hem betreft ook nooit in het zonnetje te worden gezet. De winnaar van deze week met 16 hele punten Migael!!!!!! De nummer 2 begint langzaam te wennen aan de "elite" flight, dit keer geen 2 birdies maar wel 2e met 16 punten Jeroen. De nummer 3 was ikzelf met 15 punten, helaas ben ik niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de "elite" flight ivm mijn vakantie god mag weten waar?? Maar er is een goede stand in Ruud de Krou was 4e dus die kan gehakt maken van de flight volgende week.

Nou dan komen we bij de birdies, weer dat gezeik met stiften en rondjes maar heel knap een birdie op 6 door Migael. We hebben wel een nieuwe leider in het birdie klassement Richard is op een totaal gekomen van 3 birdies door op de valreep er een te maken op 9, die hole heb ik hem wel eens anders zien spelen. (boom, tak, water).

Dan het belangrijkste waar het uiteindelijk om gaat, het algemeen klassement, rara wie er bovenaan staat ik ga het niet verklappen doe maar een gok en ik ben benieuwd of dat over 3 weken nog zo is. 

Ik hou het in de gaten, tot over 3 weken en zorg dat die badgast geen birdies meer maakt wat ik wil ook een keer rust.

Groeten,

Bram.

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2022 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl