Verslag 29-06-2020

1 juli 2020

Beste Workers,

Hierbij de uitslagen van de wedstrijd gespeeld op 29-06-2020. De uitdrukking onder de wind was geen overbodige luxe. Het is volgens mij voor het eerst voorgekomen dat er meer windkracht stond dan behaalde punten over 9 holes door een speler. Ik zal geen namen noemen maar volgens mij staan zijn clubs op marktplaats en is hij gevlucht naar Ameland waar geen golfbaan te vinden is šŸ˜‰.

Er waren er ook een aantal spelers waar het wel voor de wind ging. Bij wie de score zeker snor zat was de winnaar van de dag, onze nestor van de workers Leen Eerland met een zeer knappe score van 18 punten. De nummer 2 ging op hole 8 in de bosjes op zoek naar zijn bal en kwam er met Armand uit, hier werden na afloop kritische vragen over gesteld, met 15 punten Bram van Opstal. Dan de nummer 3 van de dag had niet alleen last van de wind maar ook van fightgenoten die moeite hebben met het tellen van liggende en staande streepjes, dus respect voor Dirk Jan dat hij nog met 15 punten is binnengekomen.

Er zijn 2 birdies gemaakt, Leen op hole 7 en Dirk Jan op hole 6. In het klassement zijn er nog volop kansen want de top 3 staat al een aantal weken droog, dus pak je kans de komende wedstrijden.

In het algemeen klassement zijn geen grote verschuivingen te vinden. Persoonlijk ben ik blij dat Arie een hekel aan de kapper heeft, dat geeft mij de kans om met windkracht 4+ dichterbij te komen, het verschil is nog maar 1 punt. Peter v/d Berg volgt op 7 punten van de leider.

Volgende week weer een nieuwe ronde en kansen, schrijf op tijd in.

Tot volgende week!!

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2022 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl