Verslag 6 juli 2020

7 juli 2020

Beste Workers,

Hierbij de uitslagen na de wedstijd van 06 juli 2020. Om te beginnen voordat ik het vergeet te vermelden heeft Migael op hole 7 een birdie heeft gemaakt, het is niet de moeilijkste hole maar voor Migael toch heel knap, heel heel heel goed gedaan. De wat bescheidenere birdies waren op hole 2 voor Leen en op hole 5 voor Dirk Jan die daarmee in de top van het klassement komen met een totaal van 2 birdies.

De andere uitslagen vallen een beetje in het niet na de mooie birdie van Migael op hole 7, maar ik wil ze toch vermelden. Bij de flightindeling zat ik te denken hoe ik sommige deelnemers een steuntje in de rug kon geven. Na een aantal diepe dalen in de scores de afgelopen weken dacht ik, laat ik er eens een van Dalen naast zetten om een piek te veroorzaken en dat heeft gewerkt voor de nr 1 Frits die zijn piek vond in Paul van Dalen met 19 punten de winnaar van de dag. De nummer 2 met 18 punten Armand, die het geluk had getuige te zijn van de hele mooie birdie op hole 7 van Migael. De nummer 3 van de dag met een mooie score van 18 punten Peter v/d Berg.

Ook het algemene klassement staat natuurlijk in schril contrast met die ongelofelijk mooie birdie op hole 7 van Migael. Maar het is stuivertje wisselen aan de kop van het klassement Bram heeft de 1e plek weer overgenomen van Arie, Peter en Armand komen met rasse schreden dichterbij dus het blijft spannend. Volgende week de 8e wedstrijd, dus dan worden de contouren steeds meer zichtbaar. 

Had ik al vermeld dat Migael een mooie birdie had gemaakt op hole 7? 

Tot volgende week!!!!!

Groeten,

Bram.

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2022 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl