Jeugd tekst

Jeugdcommissie

De jeugd heeft de toekomst.

Dat geldt natuurlijk ook in de golfsport. Daarom zet de jeugdcommissie van Vereniging Golfpark Crimpenerhout zich in om golf op een leuke, sportieve manier aan jeugd aan te bieden.

Kinderen zijn al vanaf 6 jaar welkom, onder leiding van de golfpro's kunnen de juniorgolfers de golfsport spelenderwijs ontdekken en hun spel ontwikkelen. Spelvreugd wordt daarbij als een groot goed gezien, daar zetten wij ons voor in.

Jeugdspelers die al wat ouder zijn en meer uitdaging nodig hebben, komen bij onze vereniging evengoed tot hun recht. Voor de oudere jeugd geldt dat ze tot en met hun 18e verjaardag als jeugd worden gezien.

Lessen

Door de golfpro's worden praktijk- en theorielessen verzorgd. De lessen zijn aangepast aan leeftijd en niveau. Tijdens de lessen worden alle onderdelen van het golfen belicht. Er wordt aandacht besteed aan alle facetten van golf, zowel de lange slagen als het korte werk rond de green. Wat in deze lessen is geleerd kan tijdens de diverse jeugd clubwedstrijden, die we organiseren en begeleiden, worden gedemonstreerd. Zo komen speelplezier en resultaat samen!

Jeugdleden betalen slechts € 30,00 voor een jaarlidmaatschap van onze vereniging.

De kosten voor de jeugdlessen bedragen € 80,00 voor 20 lessen van een uur. (Let op! Gebruik maken van deze jeugdlessen is alleen mogelijk in combinatie met het lidmaadschap van de baan en de vereniging).

De lessen van de golfpro vindt normaliter plaats op donderdagmiddag/-avond. Informatie omtrent de lesdata kun je vinden in de agenda.

 

Samenstellling jeugdcommissie Golfpark Vereniging Crimpenerhout 2024

Voorzitter Bram van Opstal
Leden

Migael Benschop
Patrick van Dalen
Ronald Schalkoort

 

Golfpro   Arthur Pinckaers

 

Nieuws

Via de link hieronder kun je direct navigeren naar het jeugdnieuws op deze website.

Jeugdnieuws | Vereniging Golfpark Crimpenerhout

Vereniging Golfpark Crimpenerhout logo
Vereniging Golfpark Crimpenerhout

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl