Regel en handicap tekst

Op naar handicap 54

Wij “regelen” dat voor u.

Mogen wij ons voorstellen: de Regel & Handicap commissie, kortweg R&H.
Onze commissie bestaat op dit moment uit 3 leden. Onze voorzitter is Gert-Jan van Gijs die samen met de regelcommissaris Lizette van Dalen in het bezit is van het NGF-diploma Regelcommissaris, aangevuld met Theo Bac als algemeen commissielid.

De belangrijkste taak van onze commissie is om leden van onze vereniging en bovenal beginnende golfers, op een plezierige wijze kennis te laten maken met de etiquetteregels en de spelregels van het golfspel.

Een tweede belangrijke taak van de R&H commissie is het toezicht op, en het beheren van de handicaps van de leden van onze vereniging. In principe is elke speler verantwoordelijk voor de juistheid van de eigen handicap. De R&H commissie bekijkt en controleert of alle qualifying kaarten juist zijn ingevuld en onderneemt indien nodig actie. De commissie is ook verantwoordelijk voor de zogenaamde Jaarlijkse Herziening die ervoor moet zorgen dat de handicap van de speler in overeenstemming is met de daadwerkelijke speelsterkte. Ook ondersteunt de R&H commissie de verschillende wedstrijdcommissies op het gebied van regelgeving en de toegestane zaken door de baan.

Als u zich wilt inschrijven voor een regelexamen of vragen heeft over de golfregels of nadere informatie wilt over de regels, kunt u ons bereiken via het mailadres van de R&H commissie via renh@gvcrimpenerhout.nl.

Vereniging Golfpark Crimpenerhout logo
Vereniging Golfpark Crimpenerhout

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl