Wie zijn wij tekst

Welkom bij onze vereniging

Clubgevoel komt van binnenuit.

Wij organiseren recreatieve én prestatieve clubevenementen, toernooien en doordeweekse activiteiten voor dames, heren, senioren en jeugd. Het sociale karakter staat hierbij voorop, al wordt het spel gespeeld zoals het moet; de bal met zo weinig mogelijk slagen correct in de hole zien te krijgen. Om dit in goede banen te leiden zijn er binnen onze vereniging een aantal commissies zeer actief.

Op dinsdag spelen de dames “hun” ochtend, de woensdagmorgen is gereserveerd voor de “Lords and Ladies”, wat we prettiger vinden klinken dan senioren D50+/H55+. Vrijdagmiddag is het de beurt aan de heren, waarbij achteraf gezellig gesproken wordt over o.a. die nét gemiste putt voor een birdie. In de zomermaanden is er op maandagavond een instuif voor de overdag werkende leden onder de alles omvattende naam "Workers Trophy".

Voor starters verzorgt onze vereniging regelavonden voor de opleiding naar en het afleggen van het NGF- regelexamen. Wij vinden het nog prettig om uw enthousiasme om te zetten naar een boeiende golfcarrière. Onze eigen leden begeleiden als „baancoach“ ook beginnende golfers naar clubhandicap 54. Zij spelen met u de baan en wijzen op een beter baanmanagement, regels en etiquette met als doel om u zo snel en plezierig mogelijk thuis te laten voelen op onze homecourse.

Ook aan de jeugd wordt aandacht besteed. De jeugdcommissie verzorgt wedstrijden en in samenwerking met de pro’s worden jeugdlessen georganiseerd. Veel redenen dus om uw zoon of dochter aan te melden als lid van onze golfvereniging.

Ervaar wat wij bedoelen met toegankelijkheid en laagdrempelig.

Nieuwsgierig geworden?

U vindt méér informatie verder op onze website.

Wordt lid van onze vereniging voor slechts € 60,00*

* I.c.m. jaarlidmaatschap Golfbaan Crimpenerhout.

Vereniging Golfpark Crimpenerhout logo
Vereniging Golfpark Crimpenerhout

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl