16 april 2017

smiley

Verslag|Herenmiddag 14 april 2017 de'Goedevrijdagdrive'


Warner van Vliet wint de A poule met 40 bruto slagen! Op de voet gevold door Rob van Bodergaven met 42 bruto  slagen. Let wel.. bruto slagen zijn puur het aantal slagen, zoals bij voetbal het aantal doelpunten. Op deze behoorlijk frisse, zeg maar koude vrijdag was weer een flinke opkomst; 34 heren.  Voor deze Verrassings Goedevrijdag-drive was een indeling gemaakt in 3 groepen. Zo kan men weer op een andere manier het spel spelen en vooral de uitslag anders indelen. 


Poule A handicap 9 / 24
1e Warner van Vliet met hcp 12.3 ;   40 bruto slagen 3x par.
2e Rob van Bodegraven  hcp    9,0 ;    42 bruto slagen 3x par.
3e Henk Borst        hcp        17,2    45 bruto slagen.  
Poule B handicap 25 / 30
1e Jaap Elshout        met hcp 25,7 : 47 bruto slagen 3x par
2e Gert Jan van Gijs       hcp 30        ; 46 bruto slagen
3e Theo Bac                  hcp 25,3 ; 48 bruto slagen 1x par
Poule C handicap 31 / 41        
1eEd de Kloe           met hcp 31,2 ; 48 bruto slagen 2x par
2e Paul van Dalen  met hcp 32,1 ; 51 bruto slagen
3e Jan Bol         met hcp 35.7 ; 52 bruto slagen 1x Birdie    


De enige Birdie werd geslagen door Jan Bol.  Voor al deze winnars waren prachtige Paasprijzen. Ook voor de verliezers van elke poule was een prijs; Richard Vrij, Arie de Jong en Piet Slijp kregen ieder een sierlijke literfles Leffe bier.                 Het resultaat van vandaag had er héél anders uitgezien bij een normale Strokeplay wedstrijd uitslag. Met de handicapverrekening gaat de bruto score dan naar netto en zou het geworden zijn ; 1e Gert Jan van Gijs 34 slagen, 2e Ed de Kloe 34 slagen en 3e Warner v. Vliet 35 slagen. Eigenlijk is er niet erg goed gepresteerd. Vorig jaar waren er veel meer parren en voor iedere par was een prijs. Dan dit jaar maar voor iedereen prijs. Bij het verdelen van alle prijzen was het weer een gezellige boel: kippen, paasbroden flessen wijn en paasei-versier doosjes en voor ieder een doos vrije uitloop eitjes. Het zal niet de bedoeling zijn dat al die eitjes uitgebroed worden, zodat die kippetjes vrij over de baan 'uit' kunnen lopen, er zijn al genoeg ganzen, hazen en weide vogels.

De baanhaas hoorde dat er voor Warner van Vliet  door zijn tafelgenoten nog een extra verrassing ín zijn kip werd toegevoegd. Kijk de inhoud van je kip maar even goed na voordat hij de oven in gaat Warner.


De (niet als prijs uitgedeelde) Baanhaas

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl