23 april 2017

Verslag herenmiddag 21 april 2017

Tóch weer een lage handicapper aan winst; Wiep Mulders met 19 punten! Wiep vertelde na afloop dat hij naar een instructie-filmpje had gekeken metdit als resultaat Al is er niet hoog geskoord, diegenen waar het goed bij ging liepen als een zonnetje. Ook Aat de Groot was heel goed bezig, zal ook wel naar een filmpje hebben gekeken, Aat had van de week een aantal goede tips van 'Rob' gekregen, en je kon dat zien. Zijn swings waren mooi soepel en komleet. Op hole 8 was een Birdie gemaakt. Dát is een geweldige prestatie gemaakt door Wiep en daarmee gaat geljik zijn score omhoog:

DE UITSLAG VAN DE STABLEFORD Wedstrijd

1e Wiep Mulders met 19 punten erg goed gespeeld

2e Aat de Groot   met 19 punten met zijn mooie swing belooft dat nog wat!

3e Paul van Dalen met 18 punten Paul gaat ook steeds beter

Naast Paul hadden Fred de Neef, Albert Haan en Piet Slijp ook 18 punten. Het verschil van Albert en Wiep zat maar in één puntje, één kein miezerig kostbaar puntje. Wiep, die eigenlijk dringend naar huis moest, bedankte zijn fligt-genoten dat zij hem zo goed gestimuleerd hadden. Het is maar goed dat Warner er deze week niet was, want die had wel weer mooi kommentaar geleverd.  "Zeg WIep kunnen wij dat filmpje niet lenen, en kan dat niet rondgaan bij ons" enz. Nico Feijnenbuik was het middelpunt van deze middag. Hij had 16 heren vóór zich en 16 áchter zich, in de uitslag.Na afloop was er een gezellige borrel, terwijl er buiten op de parkeerplaats een Politiecontrole was. Maar wie was er op de fiets..

De Baanhaas,

P.S. Woensdagomrgen 9 uur waren er 31 inschrijvingen. Dus nog 2 plaatjes over. Eigenlijk zijn die plaatsjes bedoeld om op vrijdagmorgen vroeg voor onverwachte situatie’s. Hadden die heren van woensdag het íets eerder laten geweten, dán konden we er nog een flight bij zetten! Nu hebben we één heer teleur moeten stellen. Hij kon niet meedoen.

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl