7 mei 2017

Verslag Herenmiddag 5 mei 2017


Ondanks de lastige kleur was de groene ballen wedstrijd een succes.

Met 33 heren, ieder zijn eigen genummerde bal, proberen om daarmee de 9 holes te lopen en de bal weer binnen inleveren. Slechts 10 heren is dat gelukt. Zij kregen een klein flesje Jägermeister. Op hole 4 was Jan de Boer zijn bal kwijt, hij sloeg een witte, maar vond gelukkig tòch nog zijn groene bal. Díe tweede slag, 90 meter van de vlag, rolde even later de hole in. Dat was een prachtige Birdie.

Theo Bac had ook een Birdie op hole 2. Zolang je met de groene bal speelde mocht je één slag aftrekken op hole 3,6 en 9. Dus; Rob van Bodegraven, Nico Feijnenbuik, Jos Broeders Bert Korevaar, Otto Seher, Albert Haan en Fred de Neef hadden ook een Birdie. Voor álle Birdies was als prijs; een heerlijk broodje gezond.

De Leary, Neary en Longest waren mits gespeeld met de groene bal, goed voor een gezonde prijs, Jos Broeders de Leary op hole 1, Theo Bac de Leary op hole 2 en Jan de Boer de Longest op hole 8.


Uitslag van de Groeneballen Wedstrijd 


1e Kees van Zomeren    met 31 netto slagen  speelde voortreffelijk.


2e Ed de Kloe                   met 31 netto slagen ook érg goed gespeeld.


3e Jan de Boer                met 33 netto mooie lange slagen en put's, Birdie én de Longest    

 
Zij hadden het voordeel van de extra aftrek op hole 3,6 en 9.

De vorige winnaars van de Groeneballen wedstrijd Jan Bol, Leen Eerland en Warner van Vliet speelden in één flight om zich aan elkaar te kunnen optrekken. Dat werkte echter niet, de Groeneballen Bokaal gaat dit jaar naar Kees van Zomeren, die tevens als prijs kreeg; een grote mand met groenten variaties.  Dat wordt de hele week gezond eten bij van Zomeren!

Het was weer een heel geslaagde middag.


DE BAANHAAS


'Heren meld U zich vroegtijdig aan, zodat wij gezamenlijk de baan in kunnen gaan`    

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl