Nieuwe commissies

11 januari 2019

Beste leden van Vereniging Golfpark Crimpenerhout,

Het blijkt dat er nogal wat verwarring is onder onze leden over de wedstrijden die op maandagochtend door de 65+commissie georganiseerd worden en over de wedstrijden die op donderdagochtend door de heren 18-holes georganiseerd worden.

In september hebben we als bestuur in een algemeen schrijven de wedstrijden op de donderdagen van de heren 18-holes aangekondigd. Op woensdag 24 oktober tijdens de jaarlijkse commissievergadering hebben de leden van de nieuwe commissie heren 18-holes alsmede de commissie 65+ zich voorgesteld.
Het bestuur heeft op grond van artikel 11.3 en 18.1 van de Statuten en van artikel 10.1 en 15.2 van het Huishoudelijk Reglement de hiervoor genoemde commissies ingesteld, dit in samenspraak met het baanmanagement wat de hiervoor benodigde speeltijden ter beschikking heeft gesteld.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 28 maart 2019 zal aan de vergadering een gewijzigd Huishoudelijk Reglement ter goedkeuring voorgelegd worden waarin ook deze nieuwe commissies zijn opgenomen.

Alle wedstrijden van elke commissie zullen in Proware op de website komen te staan waarbij ieder lid van de vereniging zich kan inschrijven op de gebruikelijke manier.
Wel geldt voor alle wedstrijden, in overleg met het baanmanagement, een bepaald maximum aantal deelnemers, hierbij geldt vol is vol. Het inschrijven voor elke wedstrijd dient 3 dagen (72 uur) voorafgaand aan de wedstrijd gedaan te zijn.

 

Het bestuur.

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl