sterke groei van het ledenaantal

4 september 2018

Het zal niemand zijn ontgaan dat we de afgelopen twee maanden een geweldige groei in ons ledenbestand hebben doorgemaakt.

Maar liefst 82 leden van de helaas opgeheven club IJsselweide hebben er voor gekozen zich bij de baan en onze vereniging aan te melden. Een aantal van hen neemt al zeer actief deel aan onze verenigingsactiviteiten en daar zijn we erg blij mee. Op dit moment spelen de heren die van IJsselweide zijn gekomen nog een aparte 18-hole competitie op donderdag maar we streven er naar om, in overleg met deze heren, deze activiteit ook op te nemen in onze vereniging. We houden jullie op de hoogte.

Om al de nieuwe leden welkom te heten en ze op de hoogte te brengen van het wel en wee van onze club heeft het bestuur, samen met de commissies, een informatie avond voor de nieuwe leden gehouden. Normaal gesproken vinden individuele nieuwe leden snel hun weg met behulp van de bestaande leden, maar voor zo een grote groep is dat ondoenlijk, vandaar de speciale avond. De avond werd goed bezocht en vele nieuwkomers voelen zich al thuis in onze vereniging!

Al met al zijn we natuurlijk geweldig blij met deze groei en we wensen de nieuwe leden nogmaals hartelijk welkom en veel speelplezier bij onze club.

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl