Jaap Elshout wint de 18 holes wedstrijd op vrijdag 13 oktober

14 oktober 2017

Verslag Herenmiddag 13 oktober 2017

Wat is dit toch een prachtige, mooi landelijke en afwisselende golfbaan.
Ja...  zult u zeggen en er komt geen einde aan.  Dat zal ik uitleggen, dat komt omdat u na hole 9 steeds rechtaf slaat. De afgelopen vrijdag vonden de Heren het na 18 holes toch wel genoeg, en diegenen die weer opnieuw rechtsaf sloegen na 18, werden zachtjes op de schouder getikt `zo is het wel genoeg`. Op deze manier zijn de Heren gezond bezig, qua buitenlucht, beweging,  swingen, kijken, concentreren, (elkaar in de weg)lopen en zwoegen.
Om het geheel nóg spannender te maken waren er de LEARY, de NEARY en de LONGEST  vanwege de 18 holes dus 2x kans.
Arie de Jong werdt verbeterd door Rob van Bodegraven maar Paul de Groot kwam toch het verst bij de LEARY op 1. Op hole 6 had Arie de Jong de NEARY en werd niet meer verbeterd.
Peter Groeneweg sloeg erg ver op hole 8, Udo van der Ploeg kwam verder , 175 meter.
Toen kwam Wiep Mulders met 200 meter.
Geholpen door een plotselinge en onverklaarbare windvlaag sloeg Rien Uittenbogaart af en luid suizend  kwam  de bal neer op 220 meter...Uiteindelijk maakte Richard Vrij dit spel af en haalde met 240 meter de LONGEST.
 

  De uitslag van de vrijdag Heren Stableford competitie,

1e Jaap Elshout 35 punten ,   speelt vaak heel goed maar nu écht de beste !

2e Gerard Frànzel 33 punten, heel weinig foutjes gemaakt, mooi spel.

3e Domien Klarenbeek  30 punten, scoort hoog, maar die HCP wil maar niet zakken. 

Wiep Mulders had ook 30 punten, hij had goed gelopen, maar hier en daar een paar puntjes laten liggen. De Baanhaas is nog gaan kijken wáár die puntjes dan zouden liggen...nergens .
Met 29 punten voor Rob van Bodegraven en Errol Seymonson vielen zij nét buiten de prijzen. Rob had op hole18 een mooie put, een Par,  van buiten de green `met de vlag er uit !´ zie foto.
Op dezelfde dag, vrijdag 13  october, is Nico Feynenbuik opa geworden, hij kan zijn kleindochter Fenne knuffelen en wiegen.
Een leuk kadotje voor in de wieg misschien..." een paar golflesjes voor beginners"?. (golfflesjes)
Volgende week is, als het weer meezit,  de laatste qualifying wedstrijd van de zomercompetitie, en op 27 oktober de feestelijke afsluiting met prijsuitreiking van Stableford en Strokeplay competitie, we gaan het meemaken.
 
De Baanhaas
 
.
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl