Met z'n 39-en de baan in

28 augustus 2017

De weersvoorspelling was goed en dit had gelijk invloed op het aantal aanmeldingen maar liefst 39 Heren wilden de wei in ,daar waar er slechts 36 mogen meedoen dus 3 op de wachtlijst of toch niet?

Goed overleg met d baan resulteerde in een extra starttijd en de 1e flight startte om 13.27 i.p.v. 13.34 en de opdracht was een wereldronde te lopen en op tijd binnen te komen, dus aansluiting.

Qua doorlopen geen klachten van de commissie want voor 13 deelnemende flights werd er gemiddeld ca 11,5 minuut per Hole gelopen voorwaar voortreffelijk en was iedereen ruim voor 17.00 uur binnen en had de Green Free spelers achter de wedstrijd ook niet hoeven te wachten.

DE UITSLAG;

Er werd “slechts” 1 birdie geslagen en wel Hole 6 door P.G. niet te verwarren met E.P.G, dus Peter Groeneweg i.p.v. Eddie Pieter Graafland.

Blijkbaar worden er toch nog lessen genomen want er worden resultaten geboekt en eindigde bijvoorbeeld onze voorzitter Theo Visser op de 4e plaats met evenveel punten als de 3e plaats die voor Errol Seymonson was, maar ja “matching cards” nekken je soms dus Theo vlgd week beter.

De 2e plaats voor Richard Vrij en ook in trainingskamp ? sloeg maar liefst 5 parren maar vond zijn Waterloo op Hole 6, dus no-points !

Komen we weer bij P.G. (zie boven) die na een lange rustige en mogelijk ingehouden periode zijn visite kaartje afgaf en als eerste eindigde om vervolgens aan te kondigen dat hij met reces gaat, dus Peter Groeneveld ten eerste gefeliciteerd en een fijn en lang reces dan hebben de anderen ook weer kans.

De Heertjes 1 tot en met 4 verbeterden zich als volgt

nr. 1 PG met 1,5 van 28,8 naar 27,3

nr. 2 RV met 0,3 van 13,7 naar 13,4

Nr. 3 ES met 0,5 van 36     naar 35,5

Nr. 4 TV met 0,5 van 29 naar 28,5

Volgende week Strokeplay meldt u tijdig aan en voorkom teleurstellingen ,u weet het wie het eerst komt die het eerst maalt !

Dit was een klein advies van de Beunhaas bij afwezigheid van de Baanhaas die ook of tevens  een kort (Paas) reces  heeft ingelast.

Met vriendelijke groet

DE BEUNHAAS (WM)

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl