Theo Bac ziet zijn inspanningen beloond met de éérste prijs van de 18 hole's stroke play wedstrijd.

29 juli 2017

Verslag Herenmiddag 28 juli 2017


Theo Bac ziet zijn inspanningen beloond met de éérste prijs van de 18 hole's strokeplay wedstrijd.

Daarnaast had hij ook de Neary op hole 6.

De Leary op hole 7 maakte Wiep Mulders, en Wiep was op hole 8 ook goed bezig.

Zijn 195 meter werd verbeterd door Peter Groeneweg met 201 meter. Maar toen Wiep daar voor de 2e keer afsloeg ( hole17 ) haalde hij de 207 meter en won darmee de Longest. Een half uurtje na het begin van de wedstrijd kwam er een flinke bui over. Paraplu's, regenpakken, en ook die vervelende regenbroeken moesten aan. Het geheel door stevige wind tegengewekt, hetgeen ook de golfprestatie's in de war bracht. Voor de 34 heren waren de 2 handy carts en nog 2 carts beschikbaar, zodat er uiteindelijk geen uitgeputte heren binnenkwamen.


De Uitslag van de herenmiddag 18 hole's Strokeplay wedstrijd


1e Theo Bac  met 67 netto slagen 
2e Rien Uittenbogaart met 67 netto slagen
3e Rob van Bodegraven met 68 netto slagen en ook een Birdie op hole 15 !


Ook 68 netto slagen had Jaap Elshout en werd 4e.

Niemand had zijn handicap verbeterd en maar 6 in hun buffer.

Hoe goed de baan er ook bij ligt, als het gras nat is lijkt de bal er wel aan te blijven kleven, de club gaat stroever door het gras en de bal rolt niet door.

Om de tegenvallende uitslag te verwerken was er gelukkig nog de "borrel"na afloop. Vanwege de 18 hole's wedstrijd waren we natuurlijk extra hongerig en konden de heren binnen plaatsnemen voor de mosselen, en andere heerlijkheden. Eenmaal geserveerd werd het erg stil in de brasserie. Wat waren ze lekker ! Werkelijk héél erg lekker, die mosselen. Met dank aan de kok.

Tijdens de maaltijd was er even gelegenheid voor aandacht voor de bijzondere fietstocht van 300 fietsfanaten 4000km fietsen dwars door Europa:
Vanavond om 22 uur sta ik (Robert Carlier)aan de start van de Transcontinental Race No5 in Geraardsbergen (België). De finish is dit jaar in Griekenland en de deelnemers krijgen 15 dagen om daar te komen. De race is zonder support. Ik zal dus zelf moeten zorgen voor eten, drinken, overnachtingen en ook de route zal ik zelf bepalen. Op weg naar Griekenland moeten we langs een viertal controleposten, een stempel halen http://www.transcontinental.cc/. Onderweg zijn we 24 uur per dag te volgen middels een apparaatje aan de fiets welke om de drie minuten je locatie weergeeft op een kaart http://trackleaders.com/transconrace17f.php. Ik heb nummer 131. Ik zou het leuk vinden als jullie mij kunnen aanmoedigen. Dat kan via facebook of twitter.


Moe en voldaan,maar niet uitgeput gingen de heren weer op huis aan.

DE BAANHAAS

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl