Verslag Herenmiddag

2 april 2017

 Vijf vrijdagen in maart en dan is het wintergebeuren ook helemaal afgelopen. Het was een prachtige lentedag, maar er kwam ons toch een buitje plagen.

 Het winterseizoen  werd afgesloten met een bijzondere wedstrijd waarvan vooral de uitslag heel verrassend was. Het is maar goed dat de kloe pas ná de wedstrijd duidelijk werd. Een verrassingswedstrijd werd er gemeld. Vooraf eerst een nummer trekken. Dat nummer werd op je kaart geplakt. Niet meer schoonmaken en plaatsen en achteraf níét invoeren. Achter de schermen werd niets getoverd, wel werd jouw naam verwisseld met diegene die hoorde bij het nummer dat je zélf getrokken had; de BLINDSCORDE. Nadat Peter Groeneweg een Birdie scoorde op hole 1, ging Jan Bol op hole 2 met een Birdie verder.  Hoe goed Jan Bol ook speelde, hartverscheurend.. maar zijn naam werd verwisseld met... Albert Haan, jawel het is zijn jaar, het jaar van de haan, en hij kan het laten horen ook.

De Blindscore uitslag van deze verassings vrijdag :

1e Albert Haan  met 32 slagen toch wel even een goede score !

2e Arnold Lagrand met 35 slagen  dank je wel  Jaap , goed gespeeld.

3e Gerard Fränzel met 35 slagen ,ook dank aan Arnold deze keer.

Jan Bol moest uiteindelijk genoegen nemen met de 17 plaats, maar we weten wel beter. En zo ging dat maar door. De Birdie kampioen werd Wiep Mulders en Rob van Bodegraven had verreweg de meeste parren. Na de prijsuitreiking was er een smakelijke stampot maaltijd.Twee verschillende soorten, met zowel worst als een lekkere gehaktbal. Door verhuizing naar de andere kant van de Lek heeft Leo van Tol dichterbij een andere golfbaan gevonden, en hij neemt helaas afscheid van ons. Hij heeft ons buitengewoon goed kunnen helpen, en nóg, met de computer en het internet. Wij danken hem heel hartelijk voor alle hulp en hopen hem nog vaker te zien. Volgende week begint de zomercompetitie en gaan we weer Qualifying lopen, we gáán ervoor. zo ook :

 de Baanhaas                             `Heren meld U zich vroegtijdig aan, zodat wij gezamenlijk de baan in kunnen gaan`


 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl