Afsluiting zomercompetitie Lords & Ladies

1 november 2023

De laatste wedstrijd op een regenachtige 25 oktober, werd maar door een deel van de inschrijvers gespeeld omdat de baan heel nat was en je alleen met draagtas mocht spelen. Er waren nogal wat afwezigen en besloten werd dat de prijsuitreiking een week later zou plaatsvinden. 

Nu op 1 november was de baan gesloten maar de prijsuitreiking ging door.

Iedereen kreeg een kop koffie/ thee met een stroopwafel van de commissie en voordat Rob en Aad de uitreiking deden, legde Kees nog even uit dat Petra onterecht in de categorie HC 28-35,9 op de eerste plaats stond. Die plaats komt toe aan Dirk, gevolgd door John en gedeeld derde zijn Jeanne en Mary.

Nou Petra, je kunt zien dat je toch een hele mooie vierde plaats zou hebben gehad als de promotie naar categorie HC 0-27,9 goed was doorgekomen in het systeem! Petje af!

In de HC categorie 36-54 eindigden Bert en Els gedeeld eerste, Domien op de derde plaats.

In de HC categorie 0-27,9 eindigde Rob op de eerste plaats met zelfs 15 punten verschil op Coen, gevolg door Marianne op de derde plaats.

Allen van harte gefeliciteerd. De organisatie kreeg nog een warm applaus voor alle moeite en het geduld dat het toch best wel heeft gekost.

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl