Uitslagen Nieuwjaarswedstrijd 2019

14 januari 2019

Nieuwjaarswedstrijd 2019

Op zondag 13 januari om 13:13 uur starten 32 dames en heren aan de nieuwjaarswedstrijd van 2019 met een shotgun start. Een stableford individueel over 9 holes non-qualifying wedstrijd. De omstandigheden zagen er voor de wedstrijd dreigend nat en guur uit, doch eenmaal gestart bleek het allemaal mee te vallen. Om niet te zeggen dat het eigenlijk best wel lekker was.

Uiteraard was er ook een uitslag en een prijsuitreiking. Hieronder schermafbeeldingen van de uitslagen, voor de volledige uitslagen verwijzen wij graag naar proware u deze kunt terugvinden.

Tijdens de prijsuitreiking op zondag 13 januari is per abuis Guus de Leeuwerk uitgeroepen tot derde. Dit had moeten zijn Jan de Boer. De commissie biedt hiervoor haar excuses aan, dit had met een bug/instelling te maken in Proware waar de commissie alert op had moeten zijn. Jan krijgt zijn prijs alsnog en Guus mag zijn prijs houden. Per slot van rekening was hun stableford score gelijk. En door het toepassen van 'laagste handicap' als doorslag bij een gelijkspel heeft Jan de Boer de derde plek gekregen.

 

Nog wat foto's van tijdens de uitreiking:

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl