Einduitslag workers 2021

31 augustus 2021

Beste Workers,
 
Dat was het dan, gisteren de laatste editie van de workers 2021. Het was ongekend spannend in zowel het birdie- als het algemeen klassement kon er nog van alles gebeuren.  Het workers seizoen was in vele opzichten anders dan de voorgaande jaren, het volgens mij nooit eerder voorgekomen dat we 3x een wedstrijd hebben moeten afgelasten. Er zijn in totaal 8 meer birdies gemaakt dan vorig jaar in minder wedstrijden dus het niveau qua birdies gaat omhoog. Vorig jaar had de winnaar van het algemeen klassement 134 punten over 15 wedstrijden dit jaar is er aanzienlijk beter gescoord de winnaar had 150 punten over 14 wedstrijden.
 
De wedstrijd van gisteren zat vol spanning er was zelfs een deelnemer die na hole 6 nogal typisch lopend het toilet moest opzoeken, ik zal geen namen noemen ik heb hem al vaak genoeg gekenmerkt als ijsbeer dus zal ik hem dit keer anoniem laten.  Ook was er een deelnemer die zijn eigen tas een kwaliteitscheck wilde geven en sloeg zijn bal er tegenaan, ook hier zal ik geen namen noemen, maar deze deelnemer maakt vreemde geluiden als hij een lange put maakt. De jacht naar birdies was ook geopend, Erik K nam dit wel heel erg letterlijk en vond het nodig om een onschuldige kraai uit de lucht te slaan.
 
Dan de uitslagen: er waren naast die van Erik veel birdies gemaakt op de laatste speeldag, Lizette op hole 2, Arie op hole 5, Bram en Leo op hole 6, Peter op hole 9 en Ronald spande de kroon met 2 birdies op hole 7 en 9. 
 
Bij de dagwinnaars ook weer hoge scores op de laatste dag Ronald kwam binnen met 19 punten en werd 3e , Peter vd B deed het net iets beter met 20 punten en Bert was in bloedvorm en werd 1e met 22 punten.
 
Het algemeen klassement was zenuwslopend bij zowel de birdies als het algemeen klassement. Peter en Bram maakte allebei een birdie en wisten zo Jeroen te achterhalen met een totaal van 5 birdies. Dit werd een shootout op de puttinggreen tussen de 3 kemphanen, Jeroen was het meet accuraat en ging er met de winst vandoor. 
 
Ook in het algemeen klassement was het nagelbijten, de 2 koplopers Rene en Marianne wisten zich niet te verbeteren, maar Lizette met 19 punten deed dat wel en kwam dus op gelijke hoogte. Dit betekende een shootout op hole 9 net als vorig jaar. Rene had een fabelachtige afslag direct op de green +/- 10 mtr van de vlag, Marianne sloeg haar bal een beetje links in het hoge gras en Lizette hielt hem pin high op de fairway links van de vlag. Zowel Lizette als Marianne chipte de bal op enkele meters van de vlag, de put van Rene was een fractie te kort, dus het kwam op precisie aan. Als eerste Marianne die miste net, toen Rene die miste ook net en als laatste onder grote druk Lizette, die maakte hem en werd winnaar van de workers 2021.
 
De winnaars krijgen een label met hun naam en natuurlijk eeuwige roem.
 
Allemaal bedankt voor de deelname en gezelligheid, tot volgend jaar bij de workers.
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl