uitslag workers 3 mei

3 mei 2021

Goedemorgen Workers,

Het was gisteren eindelijk weer zover, we mochten weer de wei in om onze (golf) vaardigheden te laten zien. Het is dit jaar toch weer even anders dan vorige jaren, het leuke is dat we een aantal nieuwe deelnemers hebben. 

Hartelijk welkom: Marianne, Rene, John, Malcolm en Ronald, leuk dat jullie meedoen en hopelijk kunnen jullie de gevestigde orde een beetje uit top van de uitslagen verdrijven, jaja de druk ligt hoog op maandagšŸ’Ŗ.

Ook heeft Corona nog invloed op maandag, er is nog geen prijsuitreiking en geen drankje op het terras na afloop. Het is dus nog een beetje een komen en gaan, maar toch was het gezellig gisteren om elkaar weer te zien en te kijken of er deelnemers zijn die de winter hebben gebruikt om de ballen verder en rechter te slaan, uiteraard zijn er een paar uitslovers maar die komen zo aan bod.

Ook waren er ook andere zaken die opmerkelijk anders waren tov voorgaande jaren. Er was geen Peter Stuurman die al ruim een half uur voor de start van de wedstrijd stond te ijsberen op hole 1, geen getetter van Henk Borst op de driving range. Echt heel anders was dat er geen FORE op de teebox van hole 1 was te horen door Peter v/d B. (waar die bal wel heen ging laat ik in het midden). Ook zag ik Leen E. niet mopperen in de baan maar gezellig kletsen. Ik hoop niet dat dit alles de trend wordt want dan ga ik het nog missen ookšŸ˜Š

Dan de uitslagen van gisteren en daarmee uiteraard ook de samenstelling van de "elite" flight. (voor de nieuwkomers even een korte uitleg, dit is waar het om gaat, de top 3 van de voorgaande wedstrijd speelt de volgende wedstrijd in de laatste flight en heeft dus die wedstrijd de eeuwige roem)

Eerst de birdies, er waren 2 uitslovers die gelijk in de 1e wedstrijd het nodig vonden om gelijk even de toon te zetten. Op hole 2 was het Marchel die direct even het vogeltje veiligstelde, maar er was er nog 1 die ik eigenlijk al had kunnen raden Arie kon het ook niet laten en maakte er een op hole 6.

Dan de samenstelling van de "elite" flight van volgende week:

De 1e prijs is gewonnen door degene die tegenwoordig als "de prikker" bekent staat Jeroen Blankers ging goed van start met 19 punten. Nummer 2 heeft het talent van zijn dochter en laat zich als nieuwkomer direct gelden en schut de boel wakken met ook 19 punten Rene van Eijmeren. De 3e plaats gaat naar iemand die in de winter regelmatig op de driving range is gesignaleerd en dat betaalt zich uit, Manuela v/d Pijl maakt een mooie score van 18 punten. Dit is dan ook de "elite" flight van volgende week.

Vergeet niet in de schrijven, tot volgende week!!

 

 

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2023 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl