uitslagen workers 05-07-2021

10 juli 2021

Beste Workers,
 
Alweer de 7e keer dat we op maandagavond de baan in mochten om te meten welke van de hardwerkende golfers pieken en welke een wat mindere dag hebben. Een aantal van deze zwoegers hadden het extra zwaar, omdat de jeugdleden ook wat aandacht wilde, dmv een jeugdkamp op de drivingrange. Ik kan niet anders zeggen dat de jeugd dit optimaal heeft uitgenut, ze vonden het zo leuk dat het rond 4 uur 's nachts pas stil was. Dit had natuurlijk invloed op prestaties van de staf op het jeugdkamp de ene begon slecht de ander had een slechter einde van de ronde en weer een ander had vermoeide benen en kwam net binnen de 3 uur binnen. (9 holes šŸ˜³)
 
Gelukkig konden we weer een prijsuitreiking doen, en was daarmee direct de corona achterstand van dit jaar weggewerkt. De birdies waren gelijk op en de tassen konden weer worden versierd door de vel begeerde labels die dit jaar in het tegen beter weten in het oranje zijn uitgevoerd. Alle winnaars konden dus trots naar huis om met de prijzen te pronken, degene die nog droog staan kunnen aan de bak om ook zo'n label of birdie te bemachtigen.
 
Dan de uitslagen, als eerste de birdies of beter gezegd birdie, er was er maar 1 Richard had hem op hole 5 (jullie weten hoe ik hier over denk šŸ˜’). De dag uitslag was van een hoog niveau qua punten, op nummer 3 Marianne met 20 punten ze heeft haar tijd ervoor genomen maar het resultaat is er wel naar. Nummer 2 ook met 20 punten come back kid Richard (ik heb inmiddels ook een afspraak met de betreffende psycholoog). Dan de nummer 1 ze heeft zich met dank aan haar man op de valreep aangemeld voor de wedstrijd Manuela kwam binnen met 21 punten. Dit is hiermee dan ook de elite flight van volgende week.
 
In het algemeen klassement is het stuivertje wisselen echt begonnen, Ronald staat nu 1e na 7 wedstrijden, vanaf volgende week zijn er 8 gespeeld en worden de contouren nog duidelijker.
 
Tot volgende week en voor degene die het aangaat vergeet niet in te schrijvenšŸ˜Š.
 
Groeten,
Bram
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2023 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl