Uitslagen Workers 14 juni

17 juni 2021

Beste Workers,
 
Het was weer een genot om de baan in te gaan op een mooie zomeravond in juni. Bij het betreden van de driving range hing een serene rust en hing een zweem van opperste concentratie. Het lijkt er dus op dat de messen worden geslepen voor een goede klassering in de klassementen, er staat ook veel op het spel en de druk is hoog.
 
Er kwamen inmiddels ook geluiden dat er deelnemers zijn die niet met elkaar willen lopen, lijkt mij in dit geval ook logisch het betrof namelijk een Spartaan. (tsja wie wil daar mee lopenšŸ˜Š) Verder had Monfer de mol aardig huisgehouden in de baan, de green op 5 half weg meer water op 6 en omlopen naar 5 via 8. Ik was compleet van slag door deze wijzigingen, wist niet meer waar ik naar toe moest en welke club ik nodig had en dat was te zien in mijn score. 
 
Maar volgens mij was ik 1 van de weinige die hier last van had, want de scores waren absurd hoog, dusdanig dat er door de wedstrijdleiding een extra controle op de scorekaarten is gedaan. Voor nu zijn er geen onregelmatigheden geconstateerd, dus zullen de uitslagen blijven staan.
 
Dan gaan we naar de uitslagen beginnend met de birdies, op voorhand moet ik aangeven dat er weer zal moeten worden geïnvesteerd in tin want het waren er heel veel namelijk 8 birdies, waarvan de helft op hole 5. De volgende deelnemers hadden "maar" 1 birdie Peter vd B op hole 5, Patrick v D op hole 5, Marchel P op hole 1, Richard V op hole 7. Dan de uitslovers, Jeroen B op hole 2 en 5 en Arie d J op hole 5 en 6. Peter vd B gaat nu aan de leiding in het birdie klassement met een totaal van 3 birdies, dat is nog bescheiden dus zijn er nog kansen MigšŸ˜.
 
De uitslag van gisteren was volgens mij de hoogste scores van de Workers uit de geschiedenis er waren 3 deelnemers met 21 punten op de 3e plaats, Lizette v D, Leen E en Migael B de laatstgenoemde wordt door ProWare aangemerkt als 3e, ik laat in het midden of ik het daarmee eens ben. 2e is geworden met 22 punten good old Arie d J heel knap, en nummer 1 met zijn nieuwe stokken (verkoopadres is bij hem te verkrijgen) Marchel P met 23 punten met 36 slagen een ongekend resultaat. (het kan ook zijn dat hij stiekem meeluistert met de jeugdles en dat hij daar de vruchten van plukt)
 
Over het algemeen klassement is na 5 wedstrijden nog weinig te zeggen, er zitten er inmiddels 3 in de 80 punten met leider Rene v E met 87, maar dat kan zo weer veranderen nu we naar de 8 wedstrijden gaan.
 
Allemaal weer trainen en inschrijven voor volgende week, kunnen we kijken of sommige dit vast kunnen houden.
 
 
Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl