Verslag 13 juli

17 juli 2020

Beste Workers,

Hierbij weer de uitslagen na de wedstijd van 13-07-2020. Helaas haalde ik het zelf niet om mee te doen, maar ik heb de 19e hole of bij ons de 10e hole nog mee kunnen beleven. De 1e die binnenkwam was de 1e die zijn bal kwijtraakte, de 1e met 2 birdies dit seizoen, de 1e met een klak, de 1e met een korte broek (samen met Patrick), maar het allerbelangrijkste de nummer 1 van de dag met 18 punten JEROEN BLANKERS!!!!!!

 

De nummer 2 had een hele mooie ronde met een kleine inzinking op 6 ook met 18 punten Andre Stolk. Tsja dan de nummer 3, ik heb hem een week geleden een kleine tip gegeven en legt hem blijkbaar geen windeieren, hij manifesteert zich direct als haantje de voorste met 17 punten Albert Haan heel knap gedaan!!!

Dan de birdies (Migael let op šŸ˜³) zoals gezegd met 2 birdies Jeroen op hole 5 en 7, Armand prikte er ook eentje in op hole 2. Beide heren komen nu ook op een totaal van 2 birdies. Op de ranglijst staan er nu 7 met 2 birdies, daar moet wel verandering in komen anders wordt het wel ingewikkeld met de prijzen dus laat maar vallen die birdies, we hebben er genoeg op dit moment.

Het algemeen klassement gaat steeds meer vorm krijgen, deze ronde was de 8e keer, dus de echte diehards staan nu op 8 en kunnen de mindere scores gaan wegwerken. Arie staat nu weer bovenaan met Armand, Bram en Marchel in zijn kielzog.

Schrijf allemaal weer in voor komende maandag, ik bestel mooi weer en zal de birdies meenemen.

Groeten,

Bram.

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl