Verslag 17 augustus

25 augustus 2020

Beste Workers,

 

Hierbij de uitslagen van de afgelopen wedstrijd. Het is niet de 1e keer dat hij met de overwinning aan de haal gaat dit jaar. Als je hem niet hoort mopperen dan moet je uitkijken en weet je zeker dat de 1e prijs voor jou niet meer haalbaar is. Dat was deze avond dus het geval geen onvertogen woord in de baan alleen maar lachen en grappen maken dus dan weten we allemaal wie er heeft gewonnen Leen Eerland met 20 punten!! De nummer 2 horen we nooit mopperen altijd stoïcijns en is gek op het spelletje en loopt boven de 15 graden altijd in een korte broek. Een hele mooie ronde met heel knap 36 slagen en 18 punten 2e!!!! Op de 3e plaats de vakantieganger die na 3 weken niet golfen roestig op de 1e hole stond en vervolgens 2 ballen in de bosschages mepte. Maar geïnspireerd door Leen als flightgenoot toch nog 17 punten op de 3e plaats Bram van Opstal.

Er zijn 2 birdies gemaakt door de vakantieganger Bram, die daarmee bovenin het klassement komt met een totaal van 4 birdies net achter Richard Vrij die er 5 heeft, Jeroen heeft er ook 4. (Waar is Migael in dit klassement??) Het is dus nog super spannend wie er met de birdie eer gaat strijken.

Dan het algemeen klassement waar Arie vorige week zo trots op was, ik kwam hem tegen met zijn borst vooruit breed lachend want hij had een voorsprong van maar liefst 4 punten. Hij was zondag vroeg naar bed gegaan op zijn voorsprong te verdedigen. Maar helaas geheel uitgerust en super gefocust (behalve hole 1) heb ik de voorsprong kunnen reduceren en we staan weer gelijk op een totaal van 132 punten. Er komen nog een paar Workers aan die nog wat scores kunnen oppoetsen dus ook hier wordt het spannend tot het einde, maar ik zal er alles aan doen om Arie van slag te krijgen😉

Tot volgende week!!

Groeten,

Bram.

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl