Verslag 24 augustus

25 augustus 2020

Beste Workers,

Hierbij voor de 1na laatste keer de uitslagen van afgelopen maandag. Als eerste wil ik beginnen met een dankwoord uit te brengen voor de wegwerkers die hun stinkende best doen om de bereikbaarheid van en naar de Krimpenerwaard te verbeteren. Ze nemen dit zo serieus dat ze gisteren besloten wat uurtjes over te werken, dit geeft een goed gevoel voor de inwoners van de Krimpenerwaard en veel vertrouwen dat de bereikbaarheid sterk verbeterd in de toekomst. Tevens kan ik niet ontkennen dat het ook goed was voor de spanning in de klassementen want de 2 koplopers Arie in het algemene klassement en Richard in het birdie klassement stonden "toevallig" vast voor de Algerabrug en konden daardoor "helaas" niet meedoen aan de wedstrijd.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking was er ernstige constantie bij vooral de wedstrijdleiding maar ook de deelnemers waren uit het lood geslagen en stomverbaasd, dit was namelijk nog nooit voorgekomen in de hele geschiedenis van de Workers. Er was een deelnemer of beter gezegd een bijna deelnemer die opzettelijk de uitslag heeft gemanipuleerd, een ene heer Richard de V. heeft zonder deel te nemen een score van maar liefst 23 punten ingevoerd. De verslagenheid op het terras was groot, de wedstrijdleiding had alle moeite om de gemoederen te bedaren maar heeft uiteindelijk besloten dat de deelnemers over het lot van Richard de V. mogen beslissen en zullen volgende week dan ook met een strafmaat komen. (hij was trouwens wel vergeten birdies in te voeren)

Dan nu de uitslagen van gisteren, we kunnen hem inmiddels wel de rising star, super sub, top dokter of wat dan ook noemen want hij is in bloedvorm. Hij maakt bidies scoort punten en houdt de ballen op koers. De nummer 1 van gisteren Jeroen Blankers met 18 punten. De nummer 2 heeft zeer goede contacten met de wegwerkers van de Algerabrug, kost wat steekpenningen en veel lobbywerk maar het resultaat is er wel naar met 16 punten Bram van Opstal. Dan de nummer 3 van de dag stond zwaar nee schuddend op hole 6, heeft er een handje van om te zeggen dat hij slecht speelt maar ondertussen loopt hij een goede solide ronde en staat dus gewoon met 16 punten op de 3e plek. 

Er waren niet veel birdies gemaakt maar die ene die er wel is gemaakt was zeer effectief en heel mooi, er wordt gefluisterd dat ook hij een vinger in de pap had bij de Algera perikelen, Patrick van Dalen had hem op hole 4 te pakken.

Nu wordt het spannend, het algemeen klassement is door de afwezigheid van Arie wel wat gewijzigd. Op 1 staat Bram met 133 punten 1 punt los van Arie, Jeroen heeft gisteren een inhaalslag gemaakt en komt gelijk met Arie op 132 punten. Dan zijn er nog 2 outsiders op 130 en 129 punten Leen en Peter v/d BMW. Volgende week de laatste ronde dus er kan nog van alles gebeuren.

Tot volgende week.

Groeten,

Bram.

 

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2022 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl