Verslag 8 juni 2020

10 juni 2020

Hierbij de uitslag van de gisteren gespeelde wedstrijd. Ik vond het al onwerkelijk dat er op hole 1 geen FORE werd geroepen, maar na de wedstrijd begreep ik waarom. Peter van den Berg heeft een super goede ronde gelopen, 38 slagen met nota bene 2 dubbels op de laatste 2 holes. Daarmee is hij de winnaar met 20 punten. De nummer 2 Ria Doff met 17 punten en de 3e plaats is voor Arie de Jong met 16 punten. Dit is dus ook weer de "elite" flight van volgende week.

Er zijn gisteren ook 3 birdies gemaakt: op hole 1 maakte Richard Vrij een birdie uit het boekje, alleen slag 2 kon ik niet terugvinden in dat boekje maar de rest was heel mooišŸ˜‰. Op hole 2 maakte Hanneke een birdie ze omschreef het zelf als geluk, maar ik noem het gewoon kwaliteit. En als laatste maakt de birdie hunter Patrick van Dalen er 1 op hole 7, hij staat hiermee samen met Richard op de gedeelde 1e plaats in het birdie klassement.

Verder had ik geluk dat ik met Marchel mocht lopen, die naar mijn mening een bal wel heel erg snel onbespeelbaar verklaard šŸ˜‚.

In het algemeen klassement zit het nog lekker dicht bij elkaar, dus het blijft spannend de komende wedstrijden met nog heel veel kanshebber om de trofee van Migael  af te pakken.

Graag tot volgende week, met hopelijk iets warmer terras weer.

Groeten,

Bram

Vereniging Golfpark Crimpenerhout
Terug

Copyright © - Vereniging Golfpark Crimpenerhout 2024 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl